abcabcabc Polígons Empresaris per al Solsonès » Blog Archive » Solsona estrena un web sobre les naus existents i les desocupades als polígons industrials
Polígons Empresaris per al Solsonès General Solsona estrena un web sobre les naus existents i les desocupades als polígons industrials

Solsona estrena un web sobre les naus existents i les desocupades als polígons industrials

És un projecte conjunt d’Empresaris per al Solsonès i l’Ajuntament de Solsona amb el finançament de la Diputació de Lleida

 

 Actualment hi ha trenta naus ocupades i cinc de disponibles per llogar o vendre al polígon dels Ametllers de Solsona, de titularitat pública, i disset d’ocupades i una de lliure a Pronisa, de caràcter privat. És informació que proporciona el web dels polígons de la ciutat (http://polígons.empresarissolsones.com), un nou portal que s’ha presentat aquest migdia a l’estand d’Empresaris per al Solsonès en el marc de la Fira de Sant Isidre. És un projecte conjunt d’aquesta entitat i les regidories de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Solsona finançat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Han presentat el nou portal Ignasi Farràs, vicepresident i responsable de l’àrea de polígons d’Empresaris per al Solsonès; Lluís-Xavier Gonzàlez, regidor de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament; Marc Escarré, diputat provincial, i Fermí Garriga, tècnic del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya coordinador de la programació i el disseny del web.

Aquest portal té un apartat de cerca dels establiments industrials actualment existents als dos principals polígons solsonins, classificats segons el sector d’activitat, i de les naus disponibles per ocupar, segons es vulgui comprar o llogar, o bé per metres quadrats de superfície, i un altre apartat de cartrografia per localitzar la ubicació exacta de cada nau. Un dels seus principals avantatges, tal com ha destacat Fermí Garriga, és la seva actualització permanent. “Si avui una nau està buida i demà l’ocupa alguna indústria, pot quedar automàticament reflectit en el web”, ha explicat.

Lluís-Xavier Gonzàlez ha subratllat que “aquest no és un projecte aïllat, sinó que format part d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Empresaris per al Solsonès per promocionar els polígons i les empreses que s’hi implanten”. El regidor ha remarcat el doble vessant del portal, que per un costat proporciona informació sobre les empreses locals en actiu i, per un altre, es converteix en una eina “per atraure inversió forana”.

Es tracta d’”una eina molt útil en moments complicats com els actuals”, ha afirmat Marc Escarré, que s’ha mostrat orgullós de les noves iniciatives que entitats com Empresaris per al Solsonès duen a terme en el dia a dia per superar la recessió i que “donen ànims”. Projectes com aquest demostren, segons el diputat provincial, que “som capaços de tirar endavant treballant conjuntament col·lectius i institucions”. Escarré també ha reconegut la tasca dels empresaris que avui “estan aguantant, a vegades més amb el cor que amb el cap, perquè és l’única manera que el país se’n surti”.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>