abcabcabc Polígons Empresaris per al Solsonès » Blog Archive » Solsona promociona els seus polígons industrials a través d’un web
Polígons Empresaris per al Solsonès General Solsona promociona els seus polígons industrials a través d’un web

Solsona promociona els seus polígons industrials a través d’un web

Es presentarà dissabte a dos quarts d’una en el marc de la Fira de Sant Isidre

Empresaris per al Solsonès i les regidories de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies de Solsona presentaran dissabte el web dels polígons industrials del municipi. La finalitat d’aquest nou espai virtual és facilitar tota la informació disponible a empreses i emprenedors de Solsona i de fora que vulguin implantar-se en sòl industrial de la ciutat i promocionar els polígons i els establiments que hi són ubicats. Aquest web és una iniciativa d’Empresaris per al Solsonès finançada per l’Ajuntament a través d’una subvenció del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. 

La presentació pública del web dels polígons tindrà lloc en el marc de la Fira de Sant Isidre, dissabte a dos quarts d’una del migdia a l’estand d’Empresaris per al Solsonès, situat a l’altura de la font del passeig del Pare Claret. Hi intervindran el regidor de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies, Lluís-Xavier Gonzàlez; el vicepresident i cap de l’àrea de polígons d’Empresaris per al Solsonès, Ignasi Farràs, i el tècnic responsable de l’Àrea de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Fermí Garriga, com a coordinador de la programació i el disseny del web. 

Aquest web té un doble objectiu. D’una banda, difondre tota la informació necessària sobre les naus disponibles per llogar o vendre als polígons industrials dels Ametllers, de titularitat pública, i Pronisa, de caràcter privat, així com els serveis que ofereixen. De l’altra, hi apareixen inventariades les dades de contacte de totes les empreses ubicades als polígons, classificades segons sectors d’activitat. Per ara recull informació d’aquests dos polígons, però la idea és engruixir el projecte amb més sectors.   

La confecció d’aquest recurs en línia s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Solsona i Empresaris per al Solsonès, signat el gener de l’any passat, per desenvolupar accions de suport als polígons industrials del municipi.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>